Näin haet verokortin palkkaa varten

Kun haluat ladata voimassa olevan verokorttisi tai hakea itsellesi muutosverokortin kaikkein kätevin tapa tehdä se on Verohallinnon OmaVero-verkkopalvelussa.

• Kirjaudu OmaVeroon osoitteessa vero.fi
  • Klikkaa Omat veroasiat -palkkia.
  • Henkilön tulovero -kohdasta löydät tämän hetkiset verokorttitietosi
  • Klikkaa Verokortit ja ennakkovero -kohtaa. Pääset tilaamaan uuden verokortin tai lataamaan itsellesi nykyisen verokorttisi.
  • Huomaa, että verokortin tulee olla verokortti palkkaa varten.

Toimita aina Omapajalle ajantasainen verokorttisi. Erityisen tärkeää se on tilanteissa, joissa tulosi ovat suuremmat kuin meillä olevassa verokortissa olevat tiedot.

Tietoturvasyistä johtuen uusi verokortti kannattaa toimittaa meille lataamalla se laskutusjärjestelmään.

Kuinka verokortti ladataan laskutusjärjestelmään?

• Kirjaudu laskutusjärjestelmään
  • Valitse valikosta Verokortit
  • Klikkaa Valitse tiedosto
  • Muista valita oikea tiedosto
  • Paina Lataa tiedosto